Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Quiz Games > English > Grammar and Language Level I Print Preview

Naming words - II  

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

     

Type naming words (of 4 letters) to fill each blank below.

1. Cakes are baked in an o _ _ _.
Answer: oven

2. A s _ _ _ is sailing in the sea.
Answer: ship

3. Cows give us m _ _ _ to drink.
Answer: milk

4. There are many leaves on the t _ _ _.
Answer: tree

5. The squirrel has a bushy t _ _ _.
Answer: tail

6. A giraffe has a long n _ _ _.
Answer: neck

7. There are fifty pages in this b _ _ _.
Answer: book

8. Tom tied the lace of his s _ _ _.
Answer: shoe

9. The owl is a wise b _ _ _.
Answer: bird

10. Mary saw the m _ _ _ in the sky.
Answer: moon

  Try the Quiz :     English Language SyvumBook 1 : Naming words II


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright