Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English for Kids > Level I Print Preview

Kids English Learning Level I : Antonyms

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Input a word of opposite meaning to the given word.


1. subtract → a _ _
Answer: add

2. front → b _ _ _
Answer: back

3. laugh → c _ _
Answer: cry


4. go → c _ _ _
Answer: come

5. night → d _ _
Answer: day

6. up → d _ _ _
Answer: down

7. near → f _ _
Answer: far

8. slow → f _ _ _
Answer: fast

9. thin → f _ _
Answer: fat

10. many → f _ _
Answer: few

11. lose → f _ _ _
Answer: find

12. empty → fu _ _
Answer: full

13. bad → g _ _ _
Answer: good

14. soft → h _ _ _
Answer: hard

15. there → h _ _ _
Answer: here

16. cold → h _ _
Answer: hot

17. first → l _ _ _
Answer: last

18. early → l _ _ _
Answer: late

19. right → l _ _ _
Answer: left

20. less → m _ _ _
Answer: more

21. follow → l _ _ _
Answer: lead

22. unlock → l _ _ _
Answer: lock

23. short → l _ _ _
Answer: long

24. found → l _ _ _
Answer: lost

25. soft → l _ _ _
Answer: loud

26. hate → l _ _ _
Answer: love

27. high → l _ _
Answer: low

28. female → m _ _ _
Answer: male

29. one → m _ _ _
Answer: many

30. old → n _ _
Answer: new

31. then → n _ _
Answer: now

32. even → o _ _
Answer: odd

33. on → o _ _
Answer: off

34. young → o _ _
Answer: old

35. close → o _ _ _
Answer: open

36. in → o _ _
Answer: out

37. unpack → p _ _ _
Answer: pack

38. rich → p _ _ _
Answer: poor

39. ripe → r _ _
Answer: raw

40. happy → s _ _
Answer: sad

41. he → s _ _
Answer: she

42. open → s _ _ _
Answer: shut

43. start → s _ _ _
Answer: stop

44. short → t _ _ _
Answer: tall

45. thick → t _ _ _
Answer: thin

46. untidy → t _ _ _
Answer: tidy

47. untie → t _ _
Answer: tie

48. bottom → t _ _
Answer: top

49. false → t _ _ _
Answer: true

50. peace → w _ _
Answer: war

51. strong --> w _ _ _
Answer: weak

52. dry --> w _ _
Answer: wet

53. tame --> w _ _ _
Answer: wild

54. lose --> w _ _
Answer: win

55. no --> y _ _
Answer: yes

  Try the Quiz :     Kids English I : Antonyms


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-