Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English for Kids > Level III Print Preview

Kids English Learning Level III

Swap & Spell

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Spell correctly : swap two letters, where necessary.


1. admier
Answer: admire

2. advies
Answer: advise

3. aselep
Answer: asleep


4. autunm
Answer: autumn

5. bewaer
Answer: beware

6. byeond
Answer: beyond

7. caerer
Answer: career

8. castel
Answer: castle

9. chain
Answer: chain

10. cahnce
Answer: chance

11. chisle
Answer: chisel

12. chosoe
Answer: choose

13. chucrh
Answer: church

14. crsiis
Answer: crisis

15. debaet
Answer: debate

16. deity
Answer: deity

17. desing
Answer: design

18. duogh
Answer: dough

19. edning
Answer: ending

20. engaeg
Answer: engage

21. engien
Answer: engine

22. earser
Answer: eraser

23. expret
Answer: expert

24. famnie
Answer: famine

25. gnoem
Answer: gnome

26. greive
Answer: grieve

27. giutar
Answer: guitar

28. height
Answer: height

29. haorse
Answer: hoarse

30. invaed
Answer: invade

31. isalnd
Answer: island

32. knead
Answer: knead

33. lenght
Answer: length

34. liuqid
Answer: liquid

35. loenly
Answer: lonely

36. nausae
Answer: nausea

37. neice
Answer: niece

38. neigh
Answer: neigh

39. nintey
Answer: ninety

40. noguht
Answer: nought

41. opiton
Answer: option

42. peroid
Answer: period

43. peice
Answer: piece

44. pigoen
Answer: pigeon

45. pelase
Answer: please

46. ploish
Answer: polish

47. parise
Answer: praise

48. punihs
Answer: punish

49. reing
Answer: reign

50. repiar
Answer: repair

51. resuce
Answer: rescue

52. resign
Answer: resign

53. ruomur
Answer: rumour

54. shceme
Answer: scheme

55. sceond
Answer: second

56. shield
Answer: shield

57. solenm
Answer: solemn

58. suave
Answer: suave

59. thrity
Answer: thirty

60. thawrt
Answer: thwart

61. tonuge
Answer: tongue

62. vaucum
Answer: vacuum

63. voilin
Answer: violin

64. wieght
Answer: weight

  Try the Quiz :     Kids English III : Swap & Spell


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-