Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English for Kids > Level III Print Preview

Kids English Learning Level III : Arrange and See

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Arrange the scrambled letters and find the word.


1. udbil
Answer: build

2. chtac
Answer: catch

3. rcnow
Answer: crown


4. ubicc
Answer: cubic

5. etigh
Answer: eight

6. aeulq
Answer: equal

7. uqpie
Answer: equip

8. ftyif
Answer: fifty

9. oufrl
Answer: flour

10. vgole
Answer: glove

11. ctamh
Answer: match

12. omtnh
Answer: month

13. oeusm
Answer: mouse

14. ferfo
Answer: offer

15. roerd
Answer: order

16. oecnu
Answer: ounce

17. ervir
Answer: river

18. cnese
Answer: scene

19. xiyst
Answer: sixty

20. fethi
Answer: thief

21. htoto
Answer: tooth

22. awonm
Answer: woman

23. oybend
Answer: beyond

24. ulatrb
Answer: brutal

25. uketcb
Answer: bucket

26. ttncoo
Answer: cotton

27. cgnahe
Answer: change

28. eacert
Answer: create

29. odtroc
Answer: doctor

30. nykeod
Answer: donkey

31. igythe
Answer: eighty

32. yqetui
Answer: equity

33. ersrae
Answer: eraser

34. torhfu
Answer: fourth

35. ieagnr
Answer: gainer, regain

36. jugara
Answer: jaguar

37. nlyole
Answer: lonely

38. nyiten
Answer: ninety

39. mubren
Answer: number

40. spenor
Answer: person

41. preeic
Answer: recipe

42. syrlaa
Answer: salary

43. pesmla
Answer: sample

44. cdsone
Answer: second

45. oclohs
Answer: school

46. plseim
Answer: simple

47. zelzsi
Answer: sizzle

48. buduse
Answer: subdue

49. triyht
Answer: thirty

50. offete
Answer: toffee

51. teywnt
Answer: twenty

52. cmivit
Answer: victim

53. lwolwi
Answer: willow

54. lwolye
Answer: yellow

55. tezihn
Answer: zenith

56. dozcai
Answer: zodiac

  Try the Quiz :     Kids English III : Arrange and See


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-