Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English for Kids > Level III Print Preview

Kids English Learning Level III : Synonyms

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Input a word with a similar meaning to the given word.


1. stick → a _ _ _ _ _
Answer: adhere

2. confess → a _ _ _ _
Answer: admit

3. climb → a _ _ _ _ _
Answer: ascend


4. achieve → a _ _ _ _ _
Answer: attain

5. fundamental → b _ _ _ _
Answer: basic

6. credence → b _ _ _ _ _
Answer: belief

7. branch → b _ _ _ _
Answer: bough

8. load → b _ _ _ _ _
Answer: burden

9. rough → c _ _ _ _ _
Answer: coarse

10. make → c _ _ _ _ _
Answer: create

11. hurricane → c _ _ _ _ _ _
Answer: cyclone

12. death → d _ _ _ _ _ _
Answer: decease

13. subtract → d _ _ _ _ _
Answer: deduct

14. wish → d _ _ _ _ _
Answer: desire

15. religious → d _ _ _ _ _
Answer: devout

16. avoid → e _ _ _ _
Answer: elude, evade

17. mistake → e _ _ _ _
Answer: error

18. precise → e _ _ _ _
Answer: exact

19. more → e _ _ _ _
Answer: extra

20. weak → f _ _ _ _ _
Answer: feeble

21. outspoken → f _ _ _ _
Answer: frank

22. satisfy → f _ _ _ _ _
Answer: fulfil

23. device → g _ _ _ _ _
Answer: gadget

24. rule → g _ _ _ _ _
Answer: govern

25. sorrow → g _ _ _ _
Answer: grief

26. hurry → h _ _ _ _
Answer: haste

27. obstacle → h _ _ _ _ _
Answer: hurdle

28. deduce → i _ _ _ _
Answer: infer

29. mad → i _ _ _ _ _
Answer: insane

30. probable → l _ _ _ _ _
Answer: likely

31. find → l _ _ _ _ _
Answer: locate

32. scanty → m _ _ _ _ _
Answer: meagre

33. change → m _ _ _ _ _
Answer: modify

34. observe → n _ _ _ _ _
Answer: notice

35. choice → o _ _ _ _ _
Answer: option

36. source → o _ _ _ _ _
Answer: origin

37. forgive → p _ _ _ _ _
Answer: pardon

38. religious → p _ _ _ _
Answer: pious

39. simple → p _ _ _ _
Answer: plain

40. promise → p _ _ _ _ _
Answer: pledge

41. fat → p _ _ _ _
Answer: plump

42. powerful → p _ _ _ _ _
Answer: potent

43. strange → q _ _ _ _
Answer: queer

44. discount → r _ _ _ _ _
Answer: rebate

45. lessen → r _ _ _ _ _
Answer: reduce

46. save → r _ _ _ _ _
Answer: rescue

47. inflexible → r _ _ _ _
Answer: rigid

48. uncivilized → s _ _ _ _ _
Answer: savage

49. choose → s _ _ _ _ _
Answer: select

50. sadness → s _ _ _ _ _
Answer: sorrow

51. road → s _ _ _ _ _
Answer: street

52. top → s _ _ _ _ _
Answer: summit

53. prosper → t _ _ _ _ _
Answer: thrive

54. poisonous → t _ _ _ _
Answer: toxic

55. confidence → t _ _ _ _
Answer: trust

56. unparalleled → u _ _ _ _ _
Answer: unique

57. poison → v _ _ _ _
Answer: venom

58. winner → v _ _ _ _ _
Answer: victor

59. essential → v _ _ _ _
Answer: vital

60. bet → w _ _ _ _
Answer: wager

61. riches → w _ _ _ _ _
Answer: wealth

62. concern → w _ _ _ _
Answer: worry

63. desire → y _ _ _ _
Answer: yearn

  Try the Quiz :     Kids English III : Synonyms


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-