Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > Chinese (Simplified) > Print Preview

Chinese (Simplified) Vocabulary Word List and Game
COUNTRIES 2 : 国家2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : 翻译以下词成英语


1. Argentina
Answer: 阿根廷

[a;a;e] gen ting
阿根廷



2. Austria
Answer: 奥地利

ao [de;di] li
奧地利



3. Belgium
Answer: 比利时

bi li shi
比利時




4. Chile
Answer: 智利

zhi li
智利



5. Denmark
Answer: 丹麦

dan mai
丹麥



6. Egypt
Answer: 埃及

ai ji
埃及



7. Indonesia
Answer: 印度尼西亚

yin [du;duo] ni xi ya
印度尼西亞



8. Iran
Answer: 伊朗

yi lang
伊朗



9. Iraq
Answer: 伊拉克

yi [la;la;la;la] ke
伊拉克



10. Ireland
Answer: 爱尔兰

ai er lan
愛爾蘭



11. Israel
Answer: 以色列

yi [se;shai] lie
以色列



12. Kenya
Answer: 肯尼亚

ken ni ya
肯尼亞



13. Malaysia
Answer: 马来西亚

ma lai xi ya
馬來西亞



14. Netherlands
Answer: 荷兰

[he;he] lan
荷蘭



15. New Zealand
Answer: 新西兰

xin xi lan
新西蘭



16. Philippines
Answer: 菲律宾

[fei;fei] lu: bin
菲律賓



17. Portugal
Answer: 葡萄牙

pu tao ya
葡萄牙



18. South Africa
Answer: 南非

[na;nan] fei
南非



19. Thailand
Answer: 泰国

tai guo
泰國



20. Turkey
Answer: 土耳其

tu er [ji;qi]
土耳其




  Try the Quiz :     Chinese (Simplified) Vocabulary Word List and Game : COUNTRIES 2


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-