Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
HERBS : HERBE

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. basil
Answer: basilic

2. celery
Answer: céleri

3. chervil
Answer: cerfeuil


4. chives
Answer: ciboulette

5. coriander
Answer: coriandre

6. dill
Answer: aneth

7. garlic
Answer: ail

8. ginger
Answer: gingembre

9. marjoram
Answer: marjolaine

10. mint
Answer: menthe

11. oregano
Answer: origan

12. parsley
Answer: persil

13. rosemary
Answer: romarin

14. tarragon
Answer: estragon

15. thyme
Answer: thym

16. //ENGLISH
Answer: FRENCH


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : HERBS


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-