Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
MASS MEDIA 2 : MASS MÉDIA 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

     

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. aerial
Answer: antenne

2. airmail
Answer: poste aérienne

3. calculator
Answer: calculatrice

4. channel
Answer: canal

5. e-mail
Answer: E-mail

6. express registered
Answer: lettre pressante

7. interview
Answer: entrevue

8. laptop, portable computer
Answer: ordinateur portatif

9. laser printer
Answer: imprimante laser

10. letter box
Answer: boîte aux lettres

11. mobile
Answer: téléphone

12. modem
Answer: modem

13. news bulletin
Answer: bulletin d'informations

14. personal computer
Answer: ordinateur personnel

15. phone booth
Answer: cabine téléphonique

16. picture
Answer: image

17. post and telegraph office
Answer: bureau de poteau et de télégraphe

18. post box, mail box
Answer: boîte aux lettres

19. post, mail
Answer: poste

20. postage
Answer: port

21. postage stamps
Answer: timbre-poste

22. postman, mailman
Answer: facteur

23. press
Answer: pression

24. public telephone
Answer: téléphone public

25. radio broadcasting
Answer: radiodiffusion

26. script
Answer: script

27. telecommunication satellite
Answer: satellite de télécommunication

28. telegram
Answer: télégramme

29. televiewer
Answer: téléspectateur

30. television broadcasting
Answer: Fernsehensendung

31. telex
Answer: télex

32. voice-mail
Answer: voix-courrier


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : MASS MEDIA 2


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright