Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
ASTRONOMY : ASTRONOMIE

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

     

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. asteroid
Answer: Asteroid

2. astronaut
Answer: Astronaut

3. astronomer
Answer: Astronom

4. atmosphere
Answer: Atmosphäre

5. comet
Answer: Komet

6. Earth
Answer: Erde

7. galaxy
Answer: Galaxie

8. gravity
Answer: Schwerkraft

9. light years
Answer: helle Jahre

10. meteor
Answer: Meteor

11. meteorite
Answer: Meteorit

12. moon
Answer: Mond

13. orbit
Answer: Umlaufbahn

14. outer space
Answer: Weltraum

15. planet
Answer: Planet

16. satellite
Answer: Satellit

17. solar system
Answer: System Sonnen

18. star
Answer: Stern

19. Sun
Answer: Sonne

20. telescope
Answer: Teleskop

21. universe
Answer: Weltall


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : ASTRONOMY


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright