Syvum Home Page
  Teasers   IQ Tests   GMAT   GRE   GK   C++   Chemistry   Biology   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
BATHROOM 1 : ようしつ1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

     

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい


1. bathtub
Answer: よくそう

yokusou
浴槽



2. cold water
Answer: れいすい

reisui
冷水



3. faucet, tap
Answer: じゃぐち

jaguchi
蛇口



4. hot water
Answer: ねっすい

nessui
熱水



5. mirror
Answer: かがみ  

kagami



6. soap
Answer: せっけN

sekken
石鹸



7. toothbrush
Answer: はブラシ

haburashi
歯ブラシ



8. toothpaste
Answer: はみがき

hamigaki
歯磨き




  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : BATHROOM 1


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright