Syvum Home Page
  Teasers   IQ Tests   GMAT   GRE   GK   C++   Chemistry   Biology   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Kanji) > Print Preview

Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game
CLASSROOM - ACTIVITY : 教室活動

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

     

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : 英語に次の単語を翻訳しなさい


1. answer
Answer: 答え

kotae
こたえ



2. correction
Answer: 訂正

teisei
ていせい



3. examination
Answer: 試験

shiken
しけん



4. homework
Answer: 宿題

shukudai
しゅくだい



5. learn
Answer: 学ぶ

manabu
まなぶ



6. lesson
Answer: 学課

gakka
がっか



7. question
Answer: 質問、問い

shitsumon、toi
しつもん、とい



8. read
Answer: 読む

yomu
よむ



9. study
Answer: 勉強

benkyou
べんきょう



10. teach
Answer: 教える

oshieru
おしえる



11. teaching
Answer: 教訓

kyoukun
きょうくん



12. write
Answer: 書く

kaku
かく




  Try the Quiz :     Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game : CLASSROOM - ACTIVITY


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright