Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > Russian > Print Preview

Russian Vocabulary Word List and Game
BEACH 1 : БЕРЕГ 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

     

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Переведите следующее слово (а) на английский язык


1. lifeguard
Answer: спасатель

spasatel'



2. lifejacket
Answer: спасательный жилет

spasatel'nyj zhilet



3. pail
Answer: ведро

vedro



4. sand
Answer: песок

pesók



5. sand castle
Answer: замок песка

zamok peska



6. sea
Answer: море

móre



7. sea gull
Answer: чайка море

chajka more



8. shell
Answer: корпуса

korpusa



9. shore
Answer: берег

béreg



10. shovel
Answer: лопата

lopáta



11. surfboard
Answer: лопата

lopata



12. swim
Answer: плавать

plávat’



13. swimming trunks
Answer: плавки

plávki



14. swimsuit
Answer: купальный костюм, купальник, плавки

kupál’nyj kostjúm, kupál’nik, ''women's'', plávki, ''men's''



15. towel
Answer: полотенце

poloténtse



16. wave
Answer: махать

maχát’




  Try the Quiz :     Russian Vocabulary Word List and Game : BEACH 1


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright