Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
MUSIC - INSTRUMENTS 2 : MÚSICA - INSTRUMENTO 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

     

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.


1. accordion
Answer: acordión

2. bass
Answer: bajo

3. bassoon
Answer: fagot

4. castanets
Answer: castañuela

5. cello
Answer: violoncello

6. clarinet
Answer: clarinete

7. cymbal
Answer: címbalo

8. harmonica
Answer: armónica

9. kettledrum
Answer: timbal

10. lute
Answer: laúd

11. mandolin
Answer: mandolina

12. oboe
Answer: oboe

13. tambourine
Answer: pandereta

14. trombone
Answer: trombón

15. tuba
Answer: tuba

16. xylophone
Answer: xilofóno

17. //ENGLISH
Answer: SPANISH


  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : MUSIC - INSTRUMENTS 2


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright