Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
NATIONALITY - ADJECTIVES 1 : NACIONALIDAD - ADJETIVOS 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.


1. African
Answer: africano

2. American
Answer: americano

3. Asian
Answer: asiático


4. Australian
Answer: australiano

5. British
Answer: británico

6. Canadian
Answer: canadiense

7. Chinese
Answer: chino

8. European
Answer: europeo

9. French
Answer: francés

10. German
Answer: alemán

11. Greek
Answer: griego

12. Italian
Answer: italiano

13. Japanese
Answer: japonés

14. Mexican
Answer: mejicano

15. Russian
Answer: ruso

16. Spaniard
Answer: español

17. Swiss
Answer: suizo


  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : NATIONALITY - ADJECTIVES 1


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-