Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Quiz Games > Spanish > Print Preview

FRUITS AND VEGETABLES : Spanish - English Translation Games
(FRUTAS Y LEGUMBRES : Juegos de Traducción Español - Inglés)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ENGLISH WORD (Inglés ), identify the SPANISH WORD (Español)

1. apple
Answer: manzana

2. apricot
Answer: albaricoque

3. berry
Answer: baya


4. cherry
Answer: cereza

5. date
Answer: dátil

6. fig
Answer: higo

7. grapes
Answer: uvas

8. grapefruit
Answer: pomelo

9. lemon
Answer: limón siciliano

10. lime
Answer: limón

11. melon
Answer: melón

12. olive
Answer: aceituna

13. orange
Answer: naranja

14. peach
Answer: melocotón

15. pear
Answer: pera

16. pineapple
Answer: piña

17. plum
Answer: ciruela

18. raspberry
Answer: frambuesa

19. strawberry
Answer: fresa

20. artichoke
Answer: alcachofa

21. asparagus
Answer: espárrago

22. beetroot
Answer: remolacha

23. cabbage
Answer: col, repollo

24. carrot
Answer: zanahoria

25. cauliflower
Answer: coliflor

26. celery
Answer: apio

27. cucumber
Answer: pepino

28. eggplant
Answer: berenjena

29. garlic
Answer: ajo

30. green beans
Answer: judías verdes

31. leek
Answer: puerro

32. lettuce
Answer: lechuga

33. mint
Answer: menta

34. mushroom
Answer: champiñón

35. onion
Answer: cebolla

36. parsley
Answer: perejil

37. pea
Answer: guisante

38. potato
Answer: patata

39. pumpkin
Answer: calabaza

40. radish
Answer: rábano

41. spinach
Answer: espinaca

42. tomato
Answer: tomate

43. turnip
Answer: nabo

44. zucchini
Answer: zucchini, calabacín

  Try the Quiz :     FRUITS & VEGETABLES - Spanish to English Translation Games (FRUTAS Y LEGUMBRES: Juegos de Traducción Español - Inglés)


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-