Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Quiz Games > Spanish > Print Preview


NUMBERS : Spanish - English Translation Games
(NÚMEROS : Juegos de Traducción Español - Inglés)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the NUMBERS IN ENGLISH (Números en Inglés), identify the NUMBERS IN SPANISH (Números en Español)

1. zero
Answer: cero

2. one
Answer: uno

3. two
Answer: dos


4. three
Answer: tres

5. four
Answer: cuatro

6. five
Answer: cinco

7. six
Answer: seis

8. seven
Answer: siete

9. eight
Answer: ocho

10. nine
Answer: nueve

11. ten
Answer: diez

12. eleven
Answer: once

13. twelve
Answer: doce

14. thirteen
Answer: trece

15. fourteen
Answer: catorce

16. fifteen
Answer: quince

17. sixteen
Answer: dieciséis

18. seventeen
Answer: diecisiete

19. eighteen
Answer: dieciocho

20. nineteen
Answer: diecinueve

21. twenty
Answer: veinte

22. thirty
Answer: treinta

23. forty
Answer: cuarenta

24. fifty
Answer: cincuenta

25. sixty
Answer: sesenta

26. seventy
Answer: setenta

27. eighty
Answer: ochenta

28. ninety
Answer: noventa

29. hundred
Answer: cien

30. thousand
Answer: mil

31. million
Answer: millón

  Try the Quiz :     NUMBERS : Spanish - English Translation Games (NÚMEROS : Juegos de Traducción Español - Inglés)


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-