Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English > Grammar and Language Level I Print Preview

Days of the week 

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Type the name of the day to fill each blank below.

1. Solomon Grundy was married on a _______.
Answer: Wednesday

2. _______ is the last day of the week.
Answer: Saturday

3. The day after Saturday is _______.
Answer: Sunday


4. The day before Friday is _______.
Answer: Thursday

5. If today is Sunday, then tomorrow will be _______.
Answer: Monday

6. Schools and offices are closed on _______.
Answer: Sunday

7. _______ has in its name a letter 'd' which is silent.
Answer: Wednesday

8. _______ comes between Thursday and Saturday.
Answer: Friday

9. _______ comes between Monday and Wednesday.
Answer: Tuesday

10. If yesterday was Wednesday, then today is _______.
Answer: Thursday

11. _______ has seven letters in its name.
Answer: Tuesday

  Try the Quiz :     English Language SyvumBook 1 : Days of the week


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-