Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English > Grammar and Language Level I Print Preview

Doing words - I 

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Type "ing" in the correct form to each doing word in brakets.
Then type the word to fill each blank below.

1. The woodcutter was _______ blocks of wood. (chop)
Answer: chopping

2. The children were _______ happily. (clap)
Answer: clapping

3. Harry is _______ with his friend. (chat)
Answer: chatting


4. Paul is _______ football. (play)
Answer: playing

5. Peter is _______ after the puppy. (run)
Answer: running

6. Jane is _______ on a small stool. (sit)
Answer: sitting

7. Roger is _______ a cup of hot chocolate. (sip)
Answer: sipping

8. The bus will be _______ at the junction. (stop)
Answer: stopping

9. Karen is _______ in the pool. (swim)
Answer: swimming

10. Sam's dog is _______ its tail. (wag)
Answer: wagging

11. The dog is _______ at a stranger. (bark)
Answer: barking

12. The maid is _______ water from the well. (draw)
Answer: drawing

13. Peter and Paul have gone _______. (fish)
Answer: fishing

14. Tim is good at _______ over the fence. (jump)
Answer: jumping

15. Diane is _______ flowers from the tree. (pluck)
Answer: plucking

  Try the Quiz :     English Language SyvumBook 1 : Doing words I


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-