Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English > Grammar and Language Level I Print Preview

He and She - I  

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Type the missing words (for the "she" form) to fill each blank below.

1. Son and _______
Answer: daughter

2. Lad and _______
Answer: lass

3. Husband and _______
Answer: wife


4. Father and _______
Answer: mother

5. Nephew and _______
Answer: niece

6. King and _______
Answer: queen

7. Actor and _______
Answer: actress

8. Uncle and _______
Answer: aunt

9. Brother and _______
Answer: sister

10. Prince and _______
Answer: princess

11. Lord and _______
Answer: lady

  Try the Quiz :     English Language SyvumBook 1 : He and She I


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-