Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English > Grammar and Language Level I Print Preview

He and She - II  

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Type the missing words (for the "he" form) to fill each blank below.

1. Sara is a thin lass. Oliver is a fat _______.
Answer: lad

2. Both _______ and wife are very kind.
Answer: husband

3. Jack loves his _______ and mother.
Answer: father


4. Stella's niece and _______ are very naughty.
Answer: nephew

5. The queen is cruel, but the _______ is kind.
Answer: king

6. There is an _______ and an actress in every movie.
Answer: actor

7. Sam's _______ and aunt are visiting him.
Answer: uncle

8. Anna's sister is short and her _______ is tall.
Answer: brother

9. The _______ and princess were giving clothes to the poor.
Answer: prince

10. The _______ and the lady came late for the dinner.
Answer: lord

11. Mr. Simon has a _______ and a daughter.
Answer: son

  Try the Quiz :     English Language SyvumBook 1 : He and She II


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-