Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English > Grammar and Language Level I Print Preview

My house  

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Fill in the blanks using the given words.

attic, backyard, beautiful, curtains, fence, fireplace, roof, shelf, television, windows,


Fill in the blanks using the words given above.



1. I live in a very _______ house.
Answer: beautiful

2. We watch _______ every evening before dinner.
Answer: television

3. There is a _______ which we use in winter.
Answer: fireplace


4. Our house has a sloping red _______.
Answer: roof

5. I store big toys in the _______.
Answer: attic

6. Sunlight and fresh air come in through the _______.
Answer: windows

7. There is a wooden _______ around my house.
Answer: fence

8. My house has a _______ full of trees.
Answer: backyard

9. My mother has stitched pretty _______ for the windows.
Answer: curtains

10. My father has a _______ full of books in his room.
Answer: shelf

  Try the Quiz :     English Language SyvumBook 1 : My house


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-