Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English > Grammar and Language Level I Print Preview

Names and Initials  

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Type the short form of each name using initials for the first names.

1. Mister Ronald Smith
Answer: Mr. R. Smith

2. Mistress Julie Brown
Answer: Mrs. J. Brown

3. Miss Tina James
Answer: Miss T. James


4. Doctor Peter Watson
Answer: Dr. P. Watson

5. Mister Henry Taylor
Answer: Mr. H. Taylor

6. Mistress Paula White
Answer: Mrs. P. White

7. Miss Shirley Caine
Answer: Miss S. Caine

8. Doctor Walter Pitt
Answer: Dr. W. Pitt

9. Mister William Newell
Answer: Mr. W. Newell

10. Mistress Diana Row
Answer: Mrs. D. Row

11. Miss Jennifer Spears
Answer: Miss J. Spears

12. Doctor Keith Bernard
Answer: Dr. K. Bernard

  Try the Quiz :     English Language SyvumBook 1 : Names and Initials


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-