Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English > Grammar and Language Level I Print Preview

Naming Words - I  

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Type naming words to fill each blank below using the clues given in brackets.

1. You lie on me when sleeping.(b _ _ )
Answer: bed

2. I am baked specially on birthdays.(c _ _ _ )
Answer: cake

3. People look at me to tell the time.(c _ _ _ _ )
Answer: clock


4. Little girls love to play with me.(d _ _ _ )
Answer: doll

5. You use me when you want to erase.(e _ _ _ _ _ )
Answer: eraser

6. You switch me on when you feel very hot.(f _ _ )
Answer: fan

7. I am used to open a locked door.(k _ _ )
Answer: key

8. I brighten a room when it is dark.(l _ _ _ )
Answer: lamp

9. I fly many people to far-off places.(p _ _ _ _ )
Answer: plane

10. People hang lovely paintings on me.(w _ _ _ )
Answer: wall

  Try the Quiz :     English Language SyvumBook 1 : Naming Words I


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-