Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English > Grammar and Language Level I Print Preview

Number names - III  

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Type number names to fill each blank below.

1. _______ means two tens and eight units.
Answer: Twenty-eight

2. Three tens and seven units make _______.
Answer: thirty-seven

3. Four tens and three units make _______.
Answer: forty-three


4. _______ means five tens and two units.
Answer: Fifty-two

5. _______ means six tens and four units.
Answer: Sixty-four

6. _______ means seven tens and one unit.
Answer: Seventy-one

7. Eight tens and eight units make _______.
Answer: eighty-eight

8. Nine tens and nine units make _______.
Answer: ninety-nine

9. _______ means six tens.
Answer: Sixty

10. Four tens are _______.
Answer: forty

11. Nine times ten are _______.
Answer: Ninety

12. Eight rows of ten make _______.
Answer: eighty

13. One half of a hundred is the number _______.
Answer: fifty

14. Seven rows of ten make _______.
Answer: seventy

15. _______ means five times ten.
Answer: Fifty

16. _______ means two tens.
Answer: Twenty

17. Three tens are _______.
Answer: thirty

18. Hundred means _______ times ten.
Answer: ten

  Try the Quiz :     English Language SyvumBook 1 : Number names III


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-