Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English > Grammar and Language Level I Print Preview

One and many - I

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Type naming words with "s" or "es" to fill each blank below.

1. a flower; a bouquet of _______
Answer: flowers

2. a key; a bunch of _______
Answer: keys

3. a candle; a box of _______
Answer: candles


4. a banana; a dozen _______
Answer: bananas

5. a day; a few _______
Answer: days

6. a picture; many _______
Answer: pictures

7. a card; a pack of _______
Answer: cards

8. a chocolate; a box of _______
Answer: chocolates

9. one year; five _______
Answer: years

10. one kitten; three _______
Answer: kittens

11. one peach; a bowl of _______
Answer: peaches

12. a bus; a few _______
Answer: buses

13. a match; a box of _______
Answer: matches

14. a dish; a set of _______
Answer: dishes

15. a bush; a few _______
Answer: bushes

16. a box; many _______
Answer: boxes

17. one watch; six _______
Answer: watches

18. one brush; two _______
Answer: brushes

19. one potato; five _______
Answer: potatoes

20. a branch; few _______
Answer: branches

  Try the Quiz :     English Language SyvumBook 1 : One and many I


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-