Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English > Grammar and Language Level I Print Preview

One and many - II 

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Type naming words (with"s" or "es" where needed) to fill each blank below. Use the clue in the brackets

1. There are two _______ in the fruit bowl. (peach)
Answer: peaches

2. There is one _______ in the fruit bowl. (apple)
Answer: apple

3. There are some _______ of green grass in our garden. (patch)
Answer: patches


4. There are three _______ in our garden. (shrub)
Answer: shrubs

5. Tina removed a match from the box full of _______. (match)
Answer: matches

6. Debbie removed a _______ from the box. (chocolate)
Answer: chocolate

7. The maid was cleaning a set of _______. (dish)
Answer: dishes

8. There are fifty-two _______ in a year. (week)
Answer: weeks

9. The children were hiding behind a _______. (bush)
Answer: bush

10. There are many _______ in the kitchen cupboard. (box)
Answer: boxes

11. There are many pairs of _______ in the closet. (shoe)
Answer: shoes

12. Eleen bought two _______ for her cousins. (watch)
Answer: watches

13. Kevin bought a _______ for his mother. (purse)
Answer: purse

14. Jill has already visited a few _______. (beach)
Answer: beaches

15. There are many _______ in the stable. (horse)
Answer: horses

16. There were five _______ waiting outside the hotel. (coach)
Answer: coaches

17. Rachel bought a _______ for her teacher. (flower)
Answer: flower

18. Mr. and Mrs. Jackson lit up two _______. (torch)
Answer: torches

19. There are five _______ in the shallow pond. (frog)
Answer: frogs

  Try the Quiz :     English Language SyvumBook 1 : One and many II


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-