Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English > Grammar and Language Level I Print Preview

Poem comprehension  

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Read the poem given. Then type the right word(s) to fill the blanks.

YANKEE DOODLE

Yankee Doodle went to town,
Riding on a pony,
Stuck a feather in his hat,
And called him Macaroni.

Yankee Doodle, keep it up,
Yankee Doodle dandy,
Mind the music and the step,
And with the girls be handy.

Father and I went down to camp,
Along with Captain Gooding,
And there we saw the men and boys,
As thick as hasty pudding.

Yankee Doodle, keep it up,
Yankee Doodle dandy,
Mind the music and the step,
And with the girls be handy.


1. _______ _______ went to town.
Answer: Yankee Doodle

2. Yankee Doodle was riding a _______.
Answer: pony

3. His hat had a _______ in it.
Answer: feather


4. Yankee Doodle called himself _______.
Answer: Macaroni

5. He must mind the step and the _______.
Answer: music

6. Yankee Doodle has to be _______ with girls.
Answer: handy

7. I went with father to the _______.
Answer: camp

8. _______ _______ also went to the camp.
Answer: Captain Gooding

9. The boys and _______ were there at the camp.
Answer: men

10. The men and boys were as thick as _______ _______.
Answer: hasty pudding

11. The word _______ rhymes with handy.
Answer: dandy

  Try the Quiz :     English Language SyvumBook 1 : Poem comprehension


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-