Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English > Grammar and Language Level I Print Preview

 Our school  

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Fill in the blanks with given words.

bell, brown, canteen, classroom, clock, library, piano, picnic, playground, prayers

Fill in the blanks using the words given above.

1. There is a huge _______ on the front wall that tells us the time.
Answer: clock

2. Every _______ has a chalkboard and many desks.
Answer: classroom

3. Our school building is _______ in color.
Answer: brown

4. There is a _______ with many interesting books.
Answer: library

5. We play many outdoor games in the school _______.
Answer: playground

6. We have a school _______ every year.
Answer: picnic

7. We start our day at school by saying our _______.
Answer: prayers

8. A loud _______ rings at the end of every period.
Answer: bell

9. Our school has a nice _______ which sells snacks and soft drinks.
Answer: canteen

10. The music room in our school has a _______.
Answer: piano

  Try the Quiz :     English Language SyvumBook 1 : Our school

Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright