Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English > Grammar and Language Level I Print Preview

To, too and two  

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Type "to, too, two" for filling the blanks below.

1. It is _______ cold _______ go out.
Answer: too, to

2. Terry went _______ school with _______ of his friends.
Answer: to, two

3. Hilda is getting _______ lazy _______ work.
Answer: too, to


4. There is just _______ much food _______ eat.
Answer: too, to

5. Sam is _______ tired _______ go _______ play.
Answer: too, to, to

6. Mr. Jones has a meeting at _______ o'clock, _______.
Answer: two, too

7. _______ ducks with _______ feet each gives four feet.
Answer: Two, two

8. Are you going _______ the park, _______?
Answer: to, too

9. I need _______ bend down _______ pick it up..
Answer: to, to

10. The _______ of us have __ sing together.
Answer: two, to

  Try the Quiz :     English Language SyvumBook 1 : To, too and two


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-