Syvum Home Page

Home > Fun > Music Trivia Quiz Games > Print Preview

Music Trivia & Quiz Games : Names of Music Groups IV

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Complete the name of each famous pop music group given below.

1. _______ and the Monsters
Answer: Big Head Todd

2. _______ and the Heywoods
Answer: Bo Donaldson

3. _______ and the Silver Bullet Band
Answer: Bob Seger


4. _______ and his Rockets
Answer: Boyd Bennett

5. _______ and His Lost Planet Airmen
Answer: Commander Cody

6. _______ and the Belmonts
Answer: Dion

7. _______ and the New Bohemians
Answer: Edie Brickell

8. _______ and the Playboys
Answer: Gary Lewis

9. _______ and the Blue Caps
Answer: Gene Vincent

10. _______ and the Pips
Answer: Gladys Knight

11. _______ and the Blue Notes
Answer: Harold Melvin

12. _______ and the News
Answer: Huey Lewis

13. _______ and the Blue Flames
Answer: Jimmy James

14. _______ and the Contours
Answer: Joe Billingslea

15. _______ and the Modern Lovers
Answer: Jonathan Richman

16. _______ and the Sunshine Band
Answer: KC

17. _______ and the Gang
Answer: Kool

18. _______ and the Imperials
Answer: Little Anthony

19. _______ and the Vandellas
Answer: Martha Reeves

20. _______ and the Time
Answer: Morris Day

21. _______ and the Raiders
Answer: Paul Revere

22. _______ and the Pharaohs
Answer: Sam The Sham

23. _______ and the Miracles
Answer: Smokey Robinson

24. _______ and the Heartbreakers
Answer: Tom Petty

25. _______ and the Mindbenders
Answer: Wayne Fontana

  Try the Quiz :     Music Trivia & Quiz Games : Names of Music Groups IV


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-