Syvum Home Page

Home > Fun > Game of Hidden English Words > Print Preview

 Game of Hidden English Words : Animals 

giraffe & pig

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Each sentence below has a animal hidden in it. Find it!

1. There were two million dollars in the bank.
Answer: lion
There were two milLION dollars in the bank.


2. The police inspectors were trying to locate the robbers.
Answer: cat
The police inspectors were trying to loCATe the robbers.


3. The cook was grating the cheese.
Answer: rat
The cook was gRATing the cheese.



4. Kevin has been advised to do good reading for the test.
Answer: dog
Kevin has been advised to DO Good reading for the test.


5. Andrew entered the cafeteria in the evening.
Answer: ewe
AndrEW Entered the cafeteria in the evening.


6. Mom bought a beautiful brass pot from the Curios Shop.
Answer: ass
Mom bought a beautiful brASS pot from the Curios Shop.


7. This is the best agency in town.
Answer: stag
This is the beST AGency in town.


8. A bully is always a coward.
Answer: bull, cow
A BULLy is always a coward.
A bully is always a COWard.
This is a famous English proverb.


9. Mr. Simon and Mr. Smith are best of friends.
Answer: hare
Mr. Simon and Mr. SmitH ARE best of friends.


10. Many goats graze bravely on mountain edges.
Answer: goats, zebra
Many GOATS graze bravely on mountain edges.
Many goats graZE BRAvely on mountain edges.


11. Jack always tries to be kind to animals.
Answer: jackal
JACK ALways tries to be kind to animals.


12. The plural of ox is oxen.
Answer: fox, ox, oxen
The plural oF OX is oxen.
The plural of OX is oxen.
The plural of ox is OXEN.


13. The thief tried to rob ear-rings from the jewel case.
Answer: bear
The thief tried to roB EAR-rings from the jewel case.


14. Here is a beautiful tulip I got for you.
Answer: pig
Here is a beautiful tuliP I Got for you.


  Try the Quiz :     Game of Hidden English Words : Animals


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-