Syvum Home Page

Home > Fun > Game of Hidden English Words > Print Preview

Game of Hidden English Words : Flowers

daisy

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Each sentence below has a flower (or flowering plant) hidden in it. Find it!

1. Doctors usually use a sterile pair of gloves.
Answer: aster
Doctors usually use A STERile pair of gloves.


2. Can naval staff help rescue the drowning people?
Answer: canna
CAN NAval staff help rescue the drowning people?


3. This plot used to be full of wild shrubs.
Answer: lotus
This pLOT USed to be full of wild shrubs.



4. The bright Sun flowered the hopes of the worried farmers.
Answer: sunflower
The bright SUN FLOWERed the hopes of the worried farmers.


5. There is some broccoli lying in the vegetable tray.
Answer: lily
There is some broccoLI LYing in the vegetable tray.


6. The movie hero seriously injured himself while running.
Answer: rose
The movie heRO SEriously injured himself while running.


7. Linda is yawning because she is feeling sleepy.
Answer: daisy
LinDA IS Yawning because she is feeling sleepy.


8. Did Emma rig old canvas pieces to make sails for the ship?
Answer: marigold
Did EmMA RIG OLD canvas pieces to make sails for the ship?


9. When my friends whisper I wink letting out their secret.
Answer: periwinkle
When my friends whisPER I WINK LEtting out their secret.


10. Is the woman behind the purdah liable to be unhappy?
Answer: dahlia
Is the woman behind the purDAH LIAble to be unhappy?


11. Paul has a torch identical to Clara's.
Answer: orchid
Paul has a tORCH IDentical to Clara's.


12. The cabal sampled defeat when its motive became known.
Answer: balsam
The caBAL SAMpled defeat when its motive became known.


  Try the Quiz :     Game of Hidden English Words : Flowers


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-