Syvum Home Page

Home > Fun > Game of Hidden English Words > Print Preview

mango Game of Hidden English Words : Fruits mango

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Each sentence below has a fruit hidden in it. Find it!

1. Give me the yellow cap please!
Answer: apple
Give me the yellow cAP PLEase!


2. I hope a cheese-cake is available at the pastry shop.
Answer: peach
I hoPE A CHeese-cake is available at the pastry shop.


3. I shall buy you a doll if I go to the toy shop.
Answer: fig
I shall buy you a doll iF I Go to the toy shop.



4. Mrs. Surewater heard a big rap early morning on the door.
Answer: grape, pear
Mrs. Surewater heard a biG RAP Early morning on the door.
Mrs. Surewater heard a big raP EARly morning on the door.


5. The hunters tried to grab an anaconda by its tail.
Answer: banana
The hunters tried to graB AN ANAconda by its tail.


6. Mom called the plumber to fix the leaky tap.
Answer: plum
Mom called the PLUMber to fix the leaky tap.


7. An Arab merchant was riding a camel on the desert sands.
Answer: melon
An Arab merchant was riding a caMEL ON the desert sands.


8. There was a special room for angels in the big castle.
Answer: orange
There was a special room fOR ANGEls in the big castle.


9. The boys woke up early to catch the morning train.
Answer: pear
The boys woke uP EARly to catch the morning train.


10. Tim saw an old woman going to the church.
Answer: mango
Tim saw an old woMAN GOing to the church.


11. At the picnic her rye-bread was enjoyed by all.
Answer: cherry
At the picniC HER RYe-bread was enjoyed by all.


12. Joan picked the finest raw berries in the orchard.
Answer: strawberries, berries
Joan picked the fineST RAW BERRIES in the orchard.
Joan picked the finest raw BERRIES in the orchard.


  Try the Quiz :     Game of Hidden English Words : Fruits


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-