Syvum Home Page

Home > Fun > Game of Hidden English Words > Print Preview

Game of Hidden English Words : Vegetables 

eggplant

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Each sentence below has a vegetable hidden in it. Find it!

1. There is a silver teapot at our aunt's home.
Answer: potato
There is a silver teaPOT AT Our aunt's home.


2. Aunt Hilda has kept a bowl of macaroni on the dining table.
Answer: onion
Aunt Hilda has kept a bowl of macarONI ON the dining table.


3. Stacy is a very ambitious journalist.
Answer: yam
Stacy is a verY AMbitious journalist.



4. The boy with the air pump kindly agreed to inflate the tires.
Answer: pumpkin
The boy with the air PUMP KINdly agreed to inflate the tyres.


5. We dug our dry farm to sow the seeds.
Answer: gourd
We duG OUR Dry farm to sow the seeds.


6. The car rotated due to the impact of the accident.
Answer: carrot
The CAR ROTated due to the impact of the accident.


7. You will now be answering a set of multiple-choice questions.
Answer: beans
You will now BE ANSwering a set of multiple-choice questions.


8. Is it possible to find a wasp in a chestnut tree?
Answer: spinach
Is it possible to find a waSP IN A CHestnut tree?


9. There is an egg planted firmly on the juggler's hat.
Answer: eggplant
There is an EGG PLANTed firmly on the juggler's hat.


10. Karen is known to be ethical in her approach.
Answer: beet
Karen is known to BE EThical in her approach.


11. The performing troupe aspired to be the best of all.
Answer: peas
The performing trouPE ASpired to be the best of all.


12. Mom asked Roy to order a dish of his choice from the menu.
Answer: radish
Mom asked Roy to ordeR A DISH of his choice from the menu.


  Try the Quiz :     Game of Hidden English Words : Vegetables


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-