Syvum Home Page

Home > Games > Word Games > Word games and Jumble puzzles > Print Preview

Jumble Puzzles : Word Games of Juggling Letters Word Games & Jumble Puzzles : Jugglets
Jugglets 2

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Jugglets : Arrange the scrambled letters to make an English word.

1. GANPA
Answer: PAGAN

2. CANPI
Answer: PANIC

3. NYSPA
Answer: PANSY


4. ARADEP
Answer: PARADE

5. RASHIP
Answer: PARISH

6. TAPIRY
Answer: PARITY

7. STRAYP
Answer: PASTRY

8. SAPUE
Answer: PAUSE

9. NAYPIG
Answer: PAYING

10. EPCEN
Answer: PENCE

11. LINCEP
Answer: PENCIL

12. NEOPY
Answer: PEONY

13. SNIPPE
Answer: PEPSIN

14. SEPLET
Answer: PESTLE

15. ETTIPE
Answer: PETITE

16. REWPET
Answer: PEWTER

17. SHIPCY
Answer: PHYSIC

18. PENGOI
Answer: PIGEON

19. KRIPE
Answer: PIKER

20. LARPIL
Answer: PILLAR

21. TOLIP
Answer: PILOT

22. RIPPE
Answer: PIPER

23. TREAPI
Answer: PIRATE

24. PEQUAL
Answer: PLAQUE

25. WOLPED
Answer: PLOWED

26. SHLUP
Answer: PLUSH

27. KCOETP
Answer: POCKET

28. KODPE
Answer: POKED

29. SPALTO
Answer: POSTAL

30. NODPU
Answer: POUND

31. WEDROP
Answer: POWDER

32. BOPER
Answer: PROBE

33. VOPER
Answer: PROVE

34. SCEHPY
Answer: PSYCHE

35. GUPDY
Answer: PUDGY

36. EMCIUP
Answer: PUMICE

37. GRUPE
Answer: PURGE

38. FIYRUP
Answer: PURIFY

39. AULIQ
Answer: QUAIL

40. SEYQUA
Answer: QUEASY

41. DALRIA
Answer: RADIAL

42. SHAIRD
Answer: RADISH

43. AJHAR
Answer: RAJAH

44. RIDAP
Answer: RAPID

45. ATROIN
Answer: RATION

46. LARETY
Answer: REALTY

47. LEREB
Answer: REBEL

48. MEDEER
Answer: REDEEM

49. LHISER
Answer: RELISH

50. NERGEE
Answer: RENEGE

51. GORRI
Answer: RIGOR

52. DOORE
Answer: RODEO

53. SUREO
Answer: ROUSE

54. SISTAD
Answer: SADIST

55. RAIAFS
Answer: SAFARI

56. ARCSY
Answer: SCARY

57. UTOCS
Answer: SCOUT

58. EECSDE
Answer: SECEDE

59. IZEES
Answer: SEIZE

60. DAHWOS
Answer: SHADOW

61. HEPSE
Answer: SHEEP

62. HESKLE
Answer: SHEKEL

63. HOSLUD
Answer: SHOULD

64. FLUSNI
Answer: SINFUL

65. GINLES
Answer: SINGLE

66. KLSUK
Answer: SKULK

67. KSNUK
Answer: SKUNK

68. GOLANS
Answer: SLOGAN

69. ESCOKT
Answer: SOCKET

70. GOSGY
Answer: SOGGY

71. STAONA
Answer: SONATA

72. OSSEU
Answer: SOUSE

73. SRUNP
Answer: SPURN

74. ASQUB
Answer: SQUAB

75. LULQAS
Answer: SQUALL

76. MIRQUS
Answer: SQUIRM

77. SRALN
Answer: SNARL

78. WONSY
Answer: SNOWY

79. SITCO
Answer: STOIC

80. GOOSET
Answer: STOOGE

81. GORNST
Answer: STRONG

82. STYDOG
Answer: STODGY

83. GUNST
Answer: STUNG

84. SLUSYT
Answer: STYLUS

85. DEESU
Answer: SUEDE

86. ESTIU
Answer: SUITE

87. LYTRUS
Answer: SULTRY

88. PAWMS
Answer: SWAMP

89. VIWLES
Answer: SWIVEL

  Try the Quiz :     Word Games & Jumble Puzzles : Jugglets 2


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-