Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English for Kids > Level II Print Preview

Kids English Learning Level II

Delete and Spell

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Spell correctly : delete extra letter, where necessary.


1. aislel
Answer: aisle

2. rapply
Answer: apply

3. berry
Answer: berry


4. burry
Answer: bury

5. choose
Answer: choose, chose

6. court
Answer: court, curt

7. diairy
Answer: dairy, diary

8. diaisy
Answer: daisy

9. doubte
Answer: doubt

10. easlel
Answer: easel

11. excell
Answer: excel

12. fairry
Answer: fairy

13. fette
Answer: fete

14. feield
Answer: field

15. fight
Answer: fight

16. fiftey
Answer: fifty

17. fourty
Answer: forty

18. giaint
Answer: giant

19. grassp
Answer: grasp, grass

20. habeit
Answer: habit

21. hawke
Answer: hawk

22. hazzy
Answer: hazy

23. inner
Answer: inner

24. juicey
Answer: juice, juicy

25. jurry
Answer: jury

26. killn
Answer: kill, kiln

27. knead
Answer: knead

28. kneel
Answer: kneel, keel, knee

29. knife
Answer: knife

30. laugh
Answer: laugh

31. loosed
Answer: loose

32. magick
Answer: magic

33. maizze
Answer: maize

34. nieigh
Answer: neigh

35. panell
Answer: panel

36. patch
Answer: patch, path

37. phase
Answer: phase

38. pianoe
Answer: piano

39. pieice
Answer: piece

40. prress
Answer: press

41. quiete
Answer: quiet, quite

42. radiyo
Answer: radio

43. repply
Answer: reply

44. saltey
Answer: salty

45. sattin
Answer: satin

46. sixety
Answer: sixty

47. tarry
Answer: tarry

48. totall
Answer: total

49. warry
Answer: wary

50. weigh
Answer: weigh

51. whale
Answer: whale, hale, wale

52. windey
Answer: windy

  Try the Quiz :     Kids English II : Delete and Spell


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-