Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English for Kids > Level II Print Preview


Kids English Learning Level II : Synonyms

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Input a word with a similar meaning to the given word. 


1. dwelling → a _ _ _ _
Answer: abode

2. permit → a _ _ _ _
Answer: allow

3. lonely → a _ _ _ _
Answer: alone


4. wrath → a _ _ _ _
Answer: anger

5. cross → a _ _ _ _
Answer: angry

6. infant → b _ _ _
Answer: baby

7. naked → b _ _ _
Answer: bare

8. foot → b _ _ _
Answer: base

9. start → b _ _ _ _
Answer: begin

10. brag → b _ _ _ _
Answer: boast

11. wide → b _ _ _ _
Answer: broad

12. still → c _ _ _
Answer: calm

13. ascend → c _ _ _ _
Answer: climb

14. near → c _ _ _ _
Answer: close

15. shut → c _ _ _ _
Answer: close

16. lid → c _ _ _ _
Answer: cover

17. crawl → c _ _ _ _
Answer: creep

18. nap → d _ _ _
Answer: doze

19. bring → f _ _ _ _
Answer: fetch

20. boat → f _ _ _ _
Answer: ferry

21. battle → f _ _ _ _
Answer: fight

22. stern → f _ _ _
Answer: firm

23. delicate → f _ _ _ _
Answer: frail

24. protect → g _ _ _ _
Answer: guard

25. stop → h _ _ _
Answer: halt

26. rent → h _ _ _
Answer: hire

27. depart → l _ _ _ _
Answer: leave

28. truck → l _ _ _ _
Answer: lorry

29. post → m _ _ _
Answer: mail

30. man → m _ _ _
Answer: male

31. repair → m _ _ _
Answer: mend

32. extra → m _ _ _
Answer: more

33. couple → p _ _ _
Answer: pair

34. section → p _ _ _
Answer: part

35. select → p _ _ _
Answer: pick

36. part → p _ _ _ _
Answer: piece

37. put → p _ _ _ _
Answer: place

38. strength → p _ _ _ _
Answer: power

39. soon → q _ _ _ _
Answer: quick

40. say → q _ _ _ _
Answer: quote

41. arrive → r _ _ _ _
Answer: reach

42. back → r _ _ _
Answer: rear

43. answer → r _ _ _ _
Answer: reply

44. correct → r _ _ _ _
Answer: right

45. ramble → r _ _ _
Answer: roam

46. search → s _ _ _
Answer: seek

47. glitter → s _ _ _ _
Answer: shine

48. beach → s _ _ _ _
Answer: shore

49. slumber → s _ _ _ _
Answer: sleep

50. begin → s _ _ _ _
Answer: start

51. finish → s _ _ _
Answer: stop

52. burglar → t _ _ _ _
Answer: thief

53. therefore → t _ _ _
Answer: thus

54. strong → t _ _ _ _
Answer: tough

55. oneness → u _ _ _ _
Answer: unity

56. lady → w _ _ _ _
Answer: woman

57. hurt → w _ _ _ _
Answer: wound

58. submit → y _ _ _ _
Answer: yield

59. immature → y _ _ _ _
Answer: young


  Try the Quiz :     Kids English II : Synonyms


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-