Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English for Kids > Level II Print Preview

Kids English Learning Level II : Antonyms

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Input a word of opposite meaning to the given word. 



1. before → a _ _ _ _
Answer: after

2. disagree → a _ _ _ _
Answer: agree

3. asleep → a _ _ _ _
Answer: awake


4. end → b _ _ _ _
Answer: begin

5. above → b _ _ _ _
Answer: below

6. worst → b _ _ _
Answer: best

7. praise → b _ _ _ _
Answer: blame

8. timid → b _ _ _
Answer: bold

9. open → c _ _ _ _
Answer: close

10. light → d _ _ _
Answer: dark

11. shallow → d _ _ _
Answer: deep

12. admit → d _ _ _
Answer: deny

13. confess → d _ _ _
Answer: deny

14. dawn → d _ _ _
Answer: dusk

15. giant → d _ _ _ _
Answer: dwarf

16. hard → e _ _ _
Answer: easy

17. full → e _ _ _ _
Answer: empty

18. odd → e _ _ _
Answer: even

19. enter → e _ _ _
Answer: exit

20. succeed → f _ _ _
Answer: fail

21. dark → f _ _ _
Answer: fair

22. true → f _ _ _ _
Answer: false

23. initial → f _ _ _ _
Answer: final

24. last → f _ _ _ _
Answer: first

25. back → f _ _ _ _
Answer: front

26. smile → f _ _ _ _
Answer: frown

27. partial → f _ _ _
Answer: full

28. love → h _ _ _
Answer: hate

29. cold → h _ _ _
Answer: heat

30. light → h _ _ _ _
Answer: heavy

31. low → h _ _ _
Answer: high

32. cruel → k _ _ _
Answer: kind

33. small → l _ _ _ _
Answer: large

34. more → l _ _ _
Answer: less

35. find → l _ _ _
Answer: lose

36. few → m _ _ _
Answer: many

37. generous → m _ _ _
Answer: mean

38. hot → m _ _ _
Answer: mild

39. least → m _ _ _
Answer: most

40. far → n _ _ _
Answer: near

41. disobey → o _ _ _
Answer: obey

42. dark → p _ _ _
Answer: pale

43. shame → p _ _ _ _
Answer: pride

44. adulterated → p _ _ _
Answer: pure

45. common → r _ _ _
Answer: rare

46. front → r _ _ _
Answer: rear

47. dangerous → s _ _ _
Answer: safe

48. different → s _ _ _
Answer: same

49. spend → s _ _ _
Answer: save

50. blunt → s _ _ _ _
Answer: sharp

51. float → s _ _ _
Answer: sink

52. big → s _ _ _ _
Answer: small

53. hard → s _ _ _
Answer: soft

54. fresh → s _ _ _ _
Answer: stale

55. shrink → s _ _ _ _
Answer: swell

56. thin → t _ _ _ _
Answer: thick

57. fat → t _ _ _
Answer: thin

58. loose → t _ _ _ _
Answer: tight

59. attractive → u _ _ _
Answer: ugly

60. fit → u _ _ _ _
Answer: unfit

61. wax → w _ _ _
Answer: wane

62. narrow → w _ _ _
Answer: wide

63. better → w _ _ _ _
Answer: worse

  Try the Quiz :     Kids English II : Antonyms


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-