Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English for Kids > Level IV Print Preview


Kids English Learning Level IV : Swap & Spell

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Spell correctly : swap two letters, where necessary.

1. achieve
Answer: achieve

2. aiprort
Answer: airport

3. amaizng
Answer: amazing


4. anaylsis
Answer: analysis

5. anxeity
Answer: anxiety

6. arirval
Answer: arrival

7. battel
Answer: battle

8. beleive
Answer: believe

9. carrier
Answer: carrier

10. ceiling
Answer: ceiling

11. cheteah
Answer: cheetah

12. coocnut
Answer: coconut

13. condcut
Answer: conduct

14. deceive
Answer: deceive

15. daimond
Answer: diamond

16. discipel
Answer: disciple

17. dicsipline
Answer: discipline

18. fefects
Answer: effects

19. fanatsy
Answer: fantasy

20. feilder
Answer: fielder

21. flwoery
Answer: flowery

22. foriegner
Answer: foreigner

23. frieght
Answer: freight

24. garnite
Answer: granite

25. hamrony
Answer: harmony

26. ivnents
Answer: invents

27. ujggles
Answer: juggles

28. knihgts
Answer: knights

29. leegnds
Answer: legends

30. loepard
Answer: leopard

31. lenghts
Answer: lengths

32. eltters
Answer: letters

33. liuetenant
Answer: lieutenant

34. maelstrom
Answer: maelstrom

35. moanrch
Answer: monarch

36. nuetral
Answer: neutral

37. nugegts
Answer: nuggets

38. cotopus
Answer: octopus

39. pateint
Answer: patient

40. pengiun
Answer: penguin

41. npeumonia
Answer: pneumonia

42. privaet
Answer: private

43. qaurter
Answer: quarter

44. reciept
Answer: receipt

45. recieve
Answer: receive

46. repiars
Answer: repairs

47. resotre
Answer: restore

48. seevral
Answer: several

49. serepnt
Answer: serpent

50. staiton
Answer: station

51. stoamch
Answer: stomach

52. stroies
Answer: stories

53. striats
Answer: straits

54. starnge
Answer: strange

55. sumamry
Answer: summary

56. supsect
Answer: suspect

57. tanegnt
Answer: tangent

58. tangled
Answer: tangled

59. tempreature
Answer: temperature

60. thieves
Answer: thieves

61. tarined
Answer: trained

62. troubel
Answer: trouble

63. unifrom
Answer: uniform

64. valaint
Answer: valiant

65. villian
Answer: villain

66. voilence
Answer: violence

67. waether
Answer: weather

68. welcoem
Answer: welcome

69. zoloogy
Answer: zoology

  Try the Quiz :     Kids English IV : Swap & Spell


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-