Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English for Kids > Level IV Print Preview


Kids English Learning Level IV

Delete and Spell

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz


Spell correctly : delete extra letter, where necessary.

1. accademic
Answer: academic

2. accellerate
Answer: accelerate

3. accommodate
Answer: accommodate


4. accummulate
Answer: accumulate

5. acknowledge
Answer: acknowledge

6. anaemic
Answer: anaemic

7. beginning
Answer: beginning

8. commission
Answer: commission

9. compleete
Answer: complete

10. confectionaery
Answer: confectionery

11. consumption
Answer: consumption

12. cureious
Answer: curious

13. curiousity
Answer: curiosity

14. dimentsion
Answer: dimension

15. dormitorry
Answer: dormitory

16. effictient
Answer: efficient

17. enginneer
Answer: engineer

18. environment
Answer: environment

19. excellent
Answer: excellent

20. excercise
Answer: exercise

21. farewell
Answer: farewell

22. financier
Answer: financier

23. foolscape
Answer: foolscap

24. forgerry
Answer: forgery

25. fourtieth
Answer: fortieth

26. gorrilla
Answer: gorilla

27. gracefull
Answer: graceful

28. graffitti
Answer: graffiti

29. incideant
Answer: incident

30. innternal
Answer: internal

31. inninngs
Answer: innings

32. innumberable
Answer: innumerable

33. innoculate
Answer: inoculate

34. installment
Answer: instalment

35. lieisure
Answer: leisure

36. literature
Answer: literature

37. mallaria
Answer: malaria

38. mattinee
Answer: matinee

39. meassure
Answer: measure

40. micrrophone
Answer: microphone

41. mischievious
Answer: mischievous

42. moveable
Answer: movable

43. neccessary
Answer: necessary

44. nevertheless
Answer: nevertheless

45. ninetieth
Answer: ninetieth

46. obeidience
Answer: obedience

47. occassion
Answer: occasion

48. occurrence
Answer: occurrence

49. offerred
Answer: offered

50. ommitted
Answer: omitted

51. ommission
Answer: omission

52. panacea
Answer: panacea

53. parachoute
Answer: parachute

54. parragraph
Answer: paragraph

55. paraphet
Answer: parapet

56. parrallel
Answer: parallel

57. passtime
Answer: pastime

58. peddigree
Answer: pedigree

59. pennguin
Answer: penguin

60. pleasure
Answer: pleasure

61. quarrell
Answer: quarrel

62. quotcient
Answer: quotient

63. reggular
Answer: regular

64. repeatition
Answer: repetition

65. sepearate
Answer: separate

66. skeletone
Answer: skeleton

67. slipperry
Answer: slippery

68. squirrell
Answer: squirrel

69. succeeded
Answer: succeeded

70. terribble
Answer: terrible

71. territtory
Answer: territory

72. tommorrow
Answer: tomorrow

73. treasure
Answer: treasure

74. vaccinne
Answer: vaccine

75. verrandah
Answer: verandah

76. verdicte
Answer: verdict

  Try the Quiz :     Kids English IV : Delete and Spell


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-