Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English for Kids > Level IV Print Preview


Kids English Learning Level IV : Arrange and See

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz


Arrange the scrambled letters and find the word.

1. rohtua
Answer: author

2. rennab
Answer: banner

3. lebtot
Answer: bottle


4. siircs
Answer: crisis

5. ciedde
Answer: decide

6. eevnle
Answer: eleven

7. gieenn
Answer: engine

8. tqauee
Answer: equate

9. xeterp
Answer: expert

10. drienf
Answer: friend, finder

11. urdgge
Answer: grudge

12. elhdan
Answer: handle

13. diklen
Answer: kindle, linked

14. terlte
Answer: letter

15. onitna
Answer: nation

16. ryerpa
Answer: prayer

17. xirepf
Answer: prefix

18. ciencs
Answer: scenic

19. percsa
Answer: scrape

20. eloshv
Answer: shovel

21. vewelt
Answer: twelve

22. teelvv
Answer: velvet

23. cotivr
Answer: victor

24. yogvae
Answer: voyage

25. rehtiw
Answer: wither

26. retiwr
Answer: writer

27. aeintxy
Answer: anxiety

28. arevega
Answer: average

29. zzdalirb
Answer: blizzard

30. triachy
Answer: charity

31. pltceome
Answer: complete

32. troncce
Answer: concert

33. ikrcect
Answer: cricket

34. iinsoced
Answer: decision

35. burtsid
Answer: disturb

36. ediidvd
Answer: divided

37. pdinolh
Answer: dolphin

38. uqtearo
Answer: equator

39. alixnep
Answer: explain

40. ordfrwa
Answer: forward

41. magrrma
Answer: grammar

42. yjtsuif
Answer: justify

43. eiolssn
Answer: lioness

44. cglaima
Answer: magical

45. mmmuixa
Answer: maximum

46. mrtiines
Answer: minister

47. cletgen
Answer: neglect

48. stoeaclb
Answer: obstacle

49. iovuosb
Answer: obvious

50. epcaakg
Answer: package

51. efcprte
Answer: perfect, prefect

52. pasherp
Answer: perhaps

53. creedep
Answer: precede

54. dcutrop
Answer: product

55. yilfqau
Answer: qualify

56. reeefre
Answer: referee

57. retseuq
Answer: request

58. eourdlsh
Answer: shoulder

59. lerttsa
Answer: startle, rattles

60. rticfier
Answer: terrific

61. fhttlew
Answer: twelfth

62. lteuisn
Answer: utensil

  Try the Quiz :     Kids English IV : Arrange and See


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-