Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English for Kids > Level IV Print Preview


Kids English Learning Level IV : Seek and See

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Seek the hidden word by filling in the dashes.


1. am_o_i_
Answer: ammonia

2. a_r_n_e
Answer: arrange

3. b_l_o_n
Answer: balloon


4. _i_c_it
Answer: biscuit, circuit

5. _o_c_rt
Answer: concert

6. c_i_k_t
Answer: cricket

7. d_r_i_g
Answer: darling

8. _y_a_ty
Answer: dynasty

9. e_o_o_y
Answer: economy

10. _m_t_on
Answer: emotion

11. f_ami_g_
Answer: flamingo

12. _r_g_le
Answer: fragile

13. _a_l_ry
Answer: gallery

14. g_u_b_e
Answer: grumble

15. h_b_t_t
Answer: habitat

16. _u_b_nd
Answer: husband

17. i_a_i_e
Answer: imagine

18. _nte_s_
Answer: intense

19. i_o_a_e
Answer: isolate

20. j_v_l_n
Answer: javelin

21. _o_r_ey
Answer: journey

22. k_t_h_p
Answer: ketchup

23. _i_e_ic
Answer: kinetic

24. l_t_r_l
Answer: lateral, literal

25. _ibr_r_
Answer: library

26. m_l_r_a
Answer: malaria

27. _oni_o_
Answer: monitor

28. n_u_r_l
Answer: neutral

29. _urt_r_
Answer: nurture

30. o_e_i_k
Answer: obelisk

31. _utl_n_
Answer: outline

32. _str_c_
Answer: ostrich

33. p_n_c_a
Answer: panacea

34. _ung_n_
Answer: pungent

35. _u_lit_
Answer: quality

36. q_o_a_i_n
Answer: quotation

37. r_n_a_k
Answer: ransack

38. _o_t_ne
Answer: routine

39. _a_f_on
Answer: saffron

40. s_e_a_d
Answer: steward

41. t_n_r_m
Answer: tantrum

42. t_e_a_y
Answer: therapy

43. _r_u_ph
Answer: triumph

44. u_t_m_t_
Answer: ultimate

45. _n_c_rn
Answer: unicorn

46. _a_p_re
Answer: vampire

47. v_l_u_e
Answer: vulture

48. _ar_a_t
Answer: variant, warrant

49. w_i_p_r
Answer: whisper

50. _o_l_gy
Answer: zoology

  Try the Quiz :     Kids English IV : Seek and See


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-