Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English for Kids > Level IV Print Preview

Kids English Learning Level IV : One and Many

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Input the correct plural forms for the following nouns:

1. addendum
Answer: addenda

2. address
Answer: addresses

3. alga
Answer: algae


4. alumnus
Answer: alumni

5. analysis
Answer: analyses

6. antenna
Answer: antennae

7. artery
Answer: arteries

8. approach
Answer: approaches

9. bacillus
Answer: bacilli

10. bacterium
Answer: bacteria

11. bandit
Answer: bandits, banditti

12. bureau
Answer: bureaux

13. business
Answer: businesses

14. cherub
Answer: cherubim, cherubs

15. crisis
Answer: crises

16. criterion
Answer: criteria

17. craftsman
Answer: craftsmen

18. democracy
Answer: democracies

19. dictionary
Answer: dictionaries

20. dormouse
Answer: dormice

21. emergency
Answer: emergencies

22. erratum
Answer: errata

23. factory
Answer: factories

24. florist
Answer: florists

25. foreman
Answer: foremen

26. formula
Answer: formulae, formulas

27. fungus
Answer: fungi

28. genius
Answer: geniuses, genii

29. gladiolus
Answer: gladioli

30. graffito
Answer: graffiti

31. handful
Answer: handfuls

32. hippopotamus
Answer: hippopotamuses, hippopotami

33. hypothesis
Answer: hypotheses

34. index
Answer: indices, indexes

35. innings
Answer: innings

36. jelly
Answer: jellies

37. journey
Answer: journeys

38. kinsman
Answer: kinsmen

39. launch
Answer: launches

40. looker-on
Answer: lookers-on

41. memento
Answer: mementos

42. memorandum
Answer: memoranda

43. missionary
Answer: missionaries

44. nationality
Answer: nationalities

45. nebula
Answer: nebulae

46. necessity
Answer: necessities

47. nucleus
Answer: nuclei

48. octopus
Answer: octopuses

49. ox
Answer: oxen

50. parenthesis
Answer: parentheses

51. passer-by
Answer: passers-by

52. pendant
Answer: pendants

53. phenomenon
Answer: phenomena

54. policeman
Answer: policemen

55. process
Answer: processes

56. quantity
Answer: quantities

57. radius
Answer: radii

58. rebate
Answer: rebates

59. rehearsal
Answer: rehearsals

60. revision
Answer: revisions

61. secretary
Answer: secretaries

62. solution
Answer: solutions

63. son-in-law
Answer: sons-in-law

64. speech
Answer: speeches

65. stadium
Answer: stadia

66. stimulus
Answer: stimuli

67. stratum
Answer: strata

68. studio
Answer: studios

69. supply
Answer: supplies

70. synthesis
Answer: syntheses

71. terminus
Answer: termini, terminuses

72. territory
Answer: territories

73. theory
Answer: theories

74. vertebra
Answer: vertebrae

75. vertex
Answer: vertices

76. volcano
Answer: volcanoes

77. worry
Answer: worries

  Try the Quiz :     Kids English IV : One and Many


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-