Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English for Kids > Level IV Print Preview

Kids English Learning Level IV : Now and Then

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Input the correct past tense for the verb.


1. admit
Answer: admitted

2. apply
Answer: applied


3. become
Answer: became


4. blot
Answer: blotted

5. brag
Answer: bragged

6. breathe
Answer: breathed

7. breed
Answer: bred

8. bring
Answer: brought

9. broadcast
Answer: broadcast

10. bully
Answer: bullied

11. buy
Answer: bought

12. cancel
Answer: cancelled, canceled

13. carry
Answer: carried

14. catch
Answer: caught

15. choose
Answer: chose

16. chop
Answer: chopped

17. control
Answer: controlled

18. forbid
Answer: forbade

19. forget
Answer: forgot

20. forgive
Answer: forgave

21. grind
Answer: ground

22. hatch
Answer: hatched

23. horrify
Answer: horrified

24. infer
Answer: inferred

25. mistake
Answer: mistook

26. occupy
Answer: occupied

27. occur
Answer: occurred

28. outgrow
Answer: outgrew

29. overhear
Answer: overheard

30. overlook
Answer: overlooked

31. oversleep
Answer: overslept

32. overtake
Answer: overtook

33. panic
Answer: panicked

34. picnic
Answer: picnicked

35. prefer
Answer: preferred

36. qualify
Answer: qualified

37. quarrel
Answer: quarrelled, quarreled

38. seek
Answer: sought

39. shear
Answer: sheared

40. shrink
Answer: shrank

41. sight
Answer: sighted

42. spring
Answer: sprang

43. stride
Answer: strode

44. strike
Answer: struck

45. think
Answer: thought

46. thrust
Answer: thrust

47. tread
Answer: trod

48. undergo
Answer: underwent

49. understand
Answer: understood

50. undertake
Answer: undertook

51. unwind
Answer: unwound


52. upset

Answer: upset


53. withdraw
Answer: withdrew


  Try the Quiz :     Kids English IV : Now and Then


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-