Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English for Kids > Level IV Print Preview

Kids English Learning Level IV : Synonyms

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Input a word with a similar meaning to the given word. 


1. blame → a _ _ _ _ _
Answer: accuse

2. rich → a _ _ _ _ _ _ _
Answer: affluent

3. illness → a _ _ _ _ _ _
Answer: ailment


4. funny → a _ _ _ _ _ _
Answer: amusing

5. clap → a _ _ _ _ _ _
Answer: applaud

6. murderer → a _ _ _ _ _ _ _
Answer: assassin

7. meet → a _ _ _ _ _ _ _
Answer: assemble

8. try → a _ _ _ _ _ _
Answer: attempt

9. pretty → b _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: beautiful

10. luggage → b _ _ _ _ _ _
Answer: baggage

11. plaster → b _ _ _ _ _ _
Answer: bandage

12. insolvent → b _ _ _ _ _ _ _
Answer: bankrupt

13. cellar → b _ _ _ _ _ _ _
Answer: basement

14. border → b _ _ _ _ _ _ _
Answer: boundary

15. courage → b _ _ _ _ _ _
Answer: bravery

16. order → c _ _ _ _ _ _
Answer: command

17. hide → c _ _ _ _ _ _
Answer: conceal

18. brief → c _ _ _ _ _ _
Answer: concise

19. censure → c _ _ _ _ _ _
Answer: condemn

20. admit → c _ _ _ _ _ _
Answer: confess, concede

21. trust → c _ _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: confidence

22. competition → c _ _ _ _ _ _
Answer: contest

23. vanquish → c _ _ _ _ _ _
Answer: conquer

24. right → c _ _ _ _ _ _
Answer: correct

25. hard → d _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: difficult

26. vanish → d _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: disappear

27. awful → d _ _ _ _ _ _ _
Answer: dreadful

28. soaked → d _ _ _ _ _ _ _
Answer: drenched

29. immense → e _ _ _ _ _ _ _
Answer: enormous

30. agriculture → f _ _ _ _ _ _
Answer: farming

31. picked → g _ _ _ _ _ _ _
Answer: gathered

32. lovely → g _ _ _ _ _ _ _
Answer: gorgeous

33. joy → h _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: happiness

34. readable → l _ _ _ _ _ _
Answer: legible

35. freedom → l _ _ _ _ _ _
Answer: liberty

36. huge → m _ _ _ _ _ _
Answer: massive

37. earthly → m _ _ _ _ _ _
Answer: mundane

38. tell → n _ _ _ _ _ _
Answer: narrate

39. apparent → o _ _ _ _ _ _
Answer: obvious

40. evident → o _ _ _ _ _ _
Answer: obvious

41. thoughtful → p _ _ _ _ _ _
Answer: pensive

42. coax → p _ _ _ _ _ _ _
Answer: persuade

43. happiness → p _ _ _ _ _ _ _
Answer: pleasure

44. exact → p _ _ _ _ _ _
Answer: precise

45. conserve → p _ _ _ _ _ _ _
Answer: preserve

46. main → p _ _ _ _ _ _
Answer: primary

47. buy → p _ _ _ _ _ _ _
Answer: purchase

48. query → q _ _ _ _ _ _ _
Answer: question

49. lately → r _ _ _ _ _ _ _
Answer: recently

50. breathe → r _ _ _ _ _ _
Answer: respire

51. magician → s _ _ _ _ _ _ _
Answer: sorcerer

52. obstinate → s _ _ _ _ _ _ _
Answer: stubborn

53. replace → s _ _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: substitute

54. deduct → s _ _ _ _ _ _ _
Answer: subtract

55. horrible → t _ _ _ _ _ _ _
Answer: terrible

56. cherish → t _ _ _ _ _ _ _
Answer: treasure

57. vertical → u _ _ _ _ _ _
Answer: upright

58. win → v _ _ _ _ _ _
Answer: victory

  Try the Quiz :     Kids English IV : Synonyms


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-