Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English for Kids > Level IV Print Preview

Kids English Learning Level IV : Antonyms

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Input a word of opposite meaning to the given word.

1. presence → a _ _ _ _ _ _
Answer: absence

2. scarcity → a _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: abundance

3. retreat → a _ _ _ _ _ _
Answer: advance


4. favorable → a _ _ _ _ _ _
Answer: adverse

5. aggravate → a _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: alleviate

6. synthesis → a _ _ _ _ _ _ _
Answer: analysis

7. modern → a _ _ _ _ _ _
Answer: ancient

8. disapprove → a _ _ _ _ _ _
Answer: approve

9. natural → a _ _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: artificial

10. ugly → a _ _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: attractive

11. end → b _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: beginning

12. cowardice → b _ _ _ _ _ _
Answer: bravery

13. reckless → c _ _ _ _ _ _ _
Answer: cautious

14. barbarous → c _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: civilized

15. simple → c _ _ _ _ _ _
Answer: complex

16. insult → c _ _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: compliment

17. destruct → c _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: construct

18. brave → c _ _ _ _ _ _ _
Answer: cowardly

19. increase → d _ _ _ _ _ _ _
Answer: decrease

20. arrival → d _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: departure

21. same → d _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: different

22. easy → d _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: difficult

23. advantage → d _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: disadvantage

24. discourage → e _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: encourage

25. impoverish → e _ _ _ _ _
Answer: enrich

26. include → e _ _ _ _ _ _
Answer: exclude

27. cheap → e _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: expensive

28. internal → e _ _ _ _ _ _ _
Answer: external

29. success → f _ _ _ _ _ _
Answer: failure

30. lastly → f _ _ _ _ _ _
Answer: firstly

31. rigid → f _ _ _ _ _ _ _
Answer: flexible

32. backward → f _ _ _ _ _ _
Answer: forward

33. specific → g _ _ _ _ _ _
Answer: general

34. mean → g _ _ _ _ _ _ _
Answer: generous

35. spurious → g _ _ _ _ _ _
Answer: genuine

36. discord → h _ _ _ _ _ _
Answer: harmony

37. legal → i _ _ _ _ _ _
Answer: illegal

38. legible → i _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: illegible

39. mature → i _ _ _ _ _ _ _
Answer: immature

40. patient → i _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: impatient

41. polite → i _ _ _ _ _ _ _
Answer: impolite

42. adequate → i _ _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: inadequate

43. capable → i _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: incapable

44. excluding → i _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: including

45. justice → i _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: injustice

46. guilt → i _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: innocence

47. exterior → i _ _ _ _ _ _ _
Answer: interior

48. regular → i _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: irregular

49. former → l _ _ _ _ _
Answer: latter

50. shorten → l _ _ _ _ _ _ _
Answer: lengthen

51. feminine → m _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: masculine

52. minimum → m _ _ _ _ _ _
Answer: maximum

53. majority → m _ _ _ _ _ _ _
Answer: minority

54. aggravate → m _ _ _ _ _ _ _
Answer: mitigate

55. careful → n _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: negligent

56. painless → p _ _ _ _ _ _
Answer: painful

57. active → p _ _ _ _ _ _
Answer: passive

58. optimist → p _ _ _ _ _ _ _ _
Answer: pessimist

59. dream → r _ _ _ _ _ _
Answer: reality

60. cautious → r _ _ _ _ _ _ _
Answer: reckless

61. forget → r _ _ _ _ _ _ _
Answer: remember

62. deep → s _ _ _ _ _ _
Answer: shallow

63. complicate → s _ _ _ _ _ _ _
Answer: simplify

64. plural → s _ _ _ _ _ _ _
Answer: singular

65. bankrupt → s _ _ _ _ _ _
Answer: solvent

66. authentic → s _ _ _ _ _ _ _
Answer: spurious

67. fail → s _ _ _ _ _ _
Answer: succeed

68. trickle → t _ _ _ _ _ _
Answer: torrent

69. likely → u _ _ _ _ _ _ _
Answer: unlikely

70. defeat → v _ _ _ _ _ _
Answer: victory

71. poor → w _ _ _ _ _ _
Answer: wealthy

72. reluctant → w _ _ _ _ _ _
Answer: willing

  Try the Quiz :     Kids English IV : Antonyms


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-