Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Math > Level I Print Preview

Kids Math Games Level I : Mixed Bag

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz


Enter the answers to the miscellaneous problems below.

1. 86,47,70,45; Min =
Answer: 45

2. 65,94,68,20; Max =
Answer: 94

3.  16 + 0 =
Answer: 16


4.  58 − 51 =
Answer: 7

5. 1 × 1 =
Answer: 1

6. 42 ÷ 6 =
Answer: 7

7.   y + 7 = 16; so, y =
Answer: 9

8.  12 / 50 = %
Answer: 24

9. 20 more than 20
Answer: 40

10. 50 less than 95
Answer: 45

  Try the Quiz :     Kids Math I : Mixed Bag


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-