Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Math > Level I Print Preview

Kids Math Games Level I : Arithmetic

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Perform the additions, subtractions, multiplications and divisions below.


1. 4 + 17 =
Answer: 21

2. 44 + 0 =
Answer: 44

3. 26 − 3 =
Answer: 23


4. 75 − 66 =
Answer: 9

5. 10 × 6 =
Answer: 60

6. 9 × 8 =
Answer: 72

7. 30 ÷ 6
Answer: 5

8. 18 ÷ 2
Answer: 9

9. 37 + 7 − 19 =
Answer: 25

10. 18 − (1 × 9) =
Answer: 9

  Try the Quiz :     Kids Math I : Arithmetic


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-