Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Math > Level II Print Preview

Kids Math Games Level II : Mixed Bag

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Enter the answers to the miscellaneous problems below.



1.  899, 995, 201, 887; Min =
Answer: 201

2.  934, 170, 661, 254; Max =
Answer: 934

3.  12 + 749 =
Answer: 761


4.   722 − 47 =
Answer: 675

5.  80 × 8 =
Answer: 640

6.  75 ÷ 25 =
Answer: 3

7.   y + 9 = 932; so, y =
Answer: 923

8.  24 / 50 = %
Answer: 48

9.  380 more than 196
Answer: 576

10.  770 less than 917
Answer: 147

  Try the Quiz :     Kids Math II : Mixed Bag


Contact Info © 1999-2025 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-