Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Math > Level II Print Preview

Kids Math Games Level II : Mixed Bag

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Enter the answers to the miscellaneous problems below.


1.  518, 593, 988, 190; Min =
Answer: 190

2.  166, 959, 840, 277; Max =
Answer: 959

3.  39 + 443 =
Answer: 482


4.   309 − 9 =
Answer: 300

5.  34 × 2 =
Answer: 68

6.  434 ÷ 62 =
Answer: 7

7.   y + 0 = 176; so, y =
Answer: 176

8.  13 / 50 = %
Answer: 26

9.  350 more than 114
Answer: 464

10.  100 less than 991
Answer: 891

  Try the Quiz :     Kids Math II : Mixed Bag


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-